NICE SPORT
A mozgás szabaddá tesz!

III. Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bemutató 2014

Színpad...reflektor...lámpaláz....

 

Elsőször is szeretném megköszönni minden fellépőnek a kitartó munkáját, a rengeteg időt, erőt, energiát, amit nem sajnálva csodás estet alkotott!!! Büszke vagyok Rátok!!!

Hatalmas öröm volt számomra ( és mindem szereplőnek), a rengeteg néző, hogy ennyien kínácsiak volta ránk, támogattak bennünket! Óriási köszönet!!!

 

A gála megkezdése előtt,a színfalak mögötti zsongást nehéz leírni: minden öltözőben őrült készülődés: frizura készítés, öltözés, utolsó smink igazítás, a folyosón az első fellépők melegítenek, koncentrálnak. Mindenki izgul kicsit... - csak sikerüljön minden és mi lesz ha: lecsúszom, megbotlom, nem sikerül, lesz valami baj a zenével, a ruhámmal és ha nem tetszik majd senkinek?..... ezek a gondolatok kavarognak a fejekben-, de az igazi, összetartó csapat módjára nyugtatták és bíztatták egymást a lányok. Profikat megszégyenítő módon segédkeztek a háttérben, - rudakat lemosni, újra magnéziázni minden szám után, a soron következő igényei szerint, a légtornász eszközöket le-és felszerelni, tartani a műsortervet-, hogy minden zökkenőmentes legyen. Ennek ellenére azért akad némi technikai malőr az egyik rúddal, de rövid időn belül ezt is sikerült megoldani, az utána következők, pedig a pánikolás helyett, annyira jól alkalmazkodta, hogy a közönség semmit sem észlelt ebből a kis zűrből. A tanítványaim mellett, a budai Artpole Stúdió növendékei is színvonalas produkciókat hoztak, őket Matesz Marianna készítette fel. 

 

A nézőtér lassan megtelt, a fények lementek, megkezdődött a show. A Miss Poledance Hungary-n bronzérmet nyert koreográfiámmal nyitottam meg az estét, majd Varga Lili konferálása után ( akinek háláhsak vagyunk, hogy az utolsó pillanatban is be tudott igrani, hogy kisegítsen minket) sorra bemutatkoztak az előadók: Bajnok Fanni, Pajor Antónia, Varga Vilma, Gócza Veronika, Dénes Zsófia, Szunyog Dóra, Takács Eszter, Osváthné Baka Viktória, Molnár Réka,Töreky Vanda, Héder Mercédesz, Memoli Laura, Varga Szabina, Kocsi Sára, Kocsaslijszki Panna, Janzer Szonja, Matus Veronika, Varga Lívia, Papp Luca, Papp Emese, Erdélyi Nóra, Méry Menta és Vajda Cintia.

Színes jelmezek, változatos zenék, stílusok, szóló. duó és csoportos táncokat láthatott a nagyérdemű földön és levegőben. 

Egy montázs videót is készítettem, ha valamik lemaradt volna vagy szeretné újra élni:


 

FACEBOOK

Amennyiben tetszik amit csinálunk, kérlek segítsd a munkánkat egy megosztással

BLOG

HÍRLEVÉL

Az aktuális akciókról, táborokról és workshopokról könnyedén értesülhetsz a hírlevelemből. Iratkozz fel gyorsan, ne maradj le semmiről! Ha szeretnél többet megtudni a stúdióról és az órákról írjál bátran!
Név:

E-mail cím:

KAPCSOLAT ÉS ELÉRHETŐSÉG

Név (kötelező):


E-mail cím(kötelező):


Üzeneted:

SZÉP ANITA
8132 Lepsény, Fő utca 31/c
+36 20/227 74 71

Minden jog fenntartva! Nice Sport. Az oldalt fejlesztette: Design Web Stúdió - Cégmester