NICE SPORT
A mozgás szabaddá tesz!

Dollhouse Amatőr Bajnokság 2015

2015. május 31-én megrendezésre kerülő Dollhouse Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bajnokságról  vegyes érzelmekkel tértünk haza. 

 

Az idei versenyen három tanítványért izgulhattam, név szerint: Méry Menta, Héder Mercédesz és Amaczi Anita.

Sajnálatos módon a reggeli rúdpróba forgatagában, ahol mindenki szeretné kipróbálni a rudakat /- mennyire forog, - milyen a tapadása, - hol kell elkezdeni a talajgyakorlatot , hogy elférjen..stb./, ahol mindenki izgul, most látják először  a versenytársakat, a zsűrit, a helyszínt , minden új és izgalmas, villognak a reflektorok ahogy próbálják beállítani őket... az ember csak úgy telítődik az adrenalinnal, Anitánknak elmondása szerint egy párásabb rúdrészen sikerült megkapaszkodnia és lecsúszott. A sarkára érkezett, nagy ütést kapott érkezéskor és mivel nem tudott lábra állni a fájdalomtól,a helyszínen lévő orvos rögtön beküldte a korháza. Ott megállapították a sarokcsonttörést és a még sajnálatosabb hírt, a műtét elkerülhetetlen / 3 helyen kapott csavarokat/. Mérhetetlen sajnálat és fájdalom ez ilyenkor lelkileg (is), hogy amikor már ott állsz a színpadon, pár perc múlva megkezdődik a megmérettetés , amiért hetek óta fáradságot nem sajnálva gyakorolsz, készülsz, ötletelsz a koreográfián, a ruhán.. és egy rossz mozdulat véget vet mindennek az utolsó pillanatban :( Anita igazi hősként viselte a történteket, akarat erejét bizonyítja, hogy bár nem tudott egyedül felállni se, próbált meggyőzni mindenkit, hogy ő még képes lesz versenyezni, csak pihen egyet...  :)

Hát.. ilyen letört állapotban indult Nekünk a bajnokság..

A rudas számokat a 10 éves Menta kűrje indította. Ő még a Gyerek korcsoportba tartozna, de mivel nem volt több vele egykorú jelentkező így a 16-18 éves Juniorokkal került egy kalap alá. Volt is izgulás, hogy ennyivel nagyobb lányok között indulhatott. Menta vidám, Good Morning címet viselő számát szinte tökéletesen mutatta be, bár a lámpaláz kicsit látszott az előadásmódján /kicsit kevesebbet mosolygott, mint egyébként :) /. 

 

Utána a Felnőtt Haladó Egyénik következtek, amire Merci egy igazán egyedi koreográfiával készült. A  Hófehérke története ihlette produkcióban egy almával a kezében, helyenként lábával fogva trükközött a rúdon. A közönség nagy tapssal díjazta ez a kreatívságot. :)

 

Az eredményhirdetés a sok versenyző miatt jól elhózódott, de megérte kivárni!

Menta 1. helyezést ért el a Junior nagylányok között! 

Merci pedig az igazán előkellő 5. helyen végzett 16 versenyző közül!

 

Ezúton is szeretnénk gratulálni Nekik és jobbulást kívánni Anitának!

FACEBOOK

Amennyiben tetszik amit csinálunk, kérlek segítsd a munkánkat egy megosztással

BLOG

HÍRLEVÉL

Az aktuális akciókról, táborokról és workshopokról könnyedén értesülhetsz a hírlevelemből. Iratkozz fel gyorsan, ne maradj le semmiről! Ha szeretnél többet megtudni a stúdióról és az órákról írjál bátran!
Név:

E-mail cím:

KAPCSOLAT ÉS ELÉRHETŐSÉG

Név (kötelező):


E-mail cím(kötelező):


Üzeneted:

SZÉP ANITA
8132 Lepsény, Fő utca 31/c
+36 20/227 74 71

Minden jog fenntartva! Nice Sport. Az oldalt fejlesztette: Design Web Stúdió - Cégmester