NICE SPORT
A mozgás szabaddá tesz!

I. Veszprémi Amatőr Rúdtánc és Légtorna Bemutató

 

Azok a tanítványok, akik kedvet és erőt éreztek magukban, hogy ismerőseiknek, rokonaiknak, barátaiknak megmutassák, mivel töltik szabad délutánjaikat, most végre megtehették. Színpadra állhattak saját készítésű koreográfiáikkal. 

A bemutató ötlete sokaknak tetszett, nagy volt a lelkesedés a táncteremben, mikor kikerült a felhívás plakátja a falra. Jelentkeztek is a fellépők szép számban, kezdődhetett a szervezkedés.  Nem volt egyszerű helyszínt találni, nem csak az volt fontos, hogy legyen egy nézőtér és egy színpad, de figyelembe kellett venni a belmagasságot és rögzítési pontokat is. Hosszadalmas keresgélés után akadtunk rá az Expresszó Klub mozi és  Kávézóra, ami rendszerint különféle koncertek helyszínéül szolgál. Keresgélésem során, néhány helyen furán néztek rám, mikor elmondtam milyen műsorhoz keresek helyszínt (mert a rúdtánc még mindig nagyon sok helyen nem a sport kategóriába tartozik), így félve is mentem az első megbeszélt találkozóra. De nagyon kedvesek és segítőkészek voltak a tulajdonosok és az egész személyzet, tudták miről van szó és izgatottan várták ők is a produkciókat. Ezúton szeretném ezt megköszönni Nekik! Meg lett tehát a helyszín, az időpont, készültek a számok és elérkezett a nagy nap...

Felszereltük a színpadot, sorra érkeztek a nézők és csak ámultunk milyen sokan kíváncsiak ránk :) színes kosztümökben, színpadi sminkben álltak ki szereplőink sorra egy rövid bemutatkozás után, volt szóló rúdtánc, duó rúttánc, hammock egyéni felnőtt, hammock gyerek csoportos , karika és tissu produkció is. 

Mindenki remekül szerepelt és biztos vagyok benne, hogy minden vendégünket meggyőztük arról, hogy mind ez kőkemény sport!

Az összevágott videó és képek megtekinthetők a facebook oldalunkon!

 

Köszönjük, hogy ennyien eljöttek és támogatták fellépőinket! Jövőre is várunk Mindenkit, hogy megnézzük mennyit fejlődtünk! :)

 

FACEBOOK

Amennyiben tetszik amit csinálunk, kérlek segítsd a munkánkat egy megosztással

BLOG

HÍRLEVÉL

Az aktuális akciókról, táborokról és workshopokról könnyedén értesülhetsz a hírlevelemből. Iratkozz fel gyorsan, ne maradj le semmiről! Ha szeretnél többet megtudni a stúdióról és az órákról írjál bátran!
Név:

E-mail cím:

KAPCSOLAT ÉS ELÉRHETŐSÉG

Név (kötelező):


E-mail cím(kötelező):


Üzeneted:

SZÉP ANITA
8132 Lepsény, Fő utca 31/c
+36 20/227 74 71

Minden jog fenntartva! Nice Sport. Az oldalt fejlesztette: Design Web Stúdió - Cégmester