NICE SPORT
A mozgás szabaddá tesz!

Dollhouse Amatőr Légtorna Bajnokság 2016

A maratoni verseny rentkívül izgalmas, tanulságos, fárasztó és még is szuper élmény volt. :)

Mivel 6:00tól volt lehetőség a színpadon próbálni az amatőr kategóriákban versenyzőinek, így 3:40-kor keltem és 4:30kor már Székesfehérvárról indultunk tovább, miután összegyűjtöttük a csapat másik felét. A próbák rendben lementek és megkezdődött a sminkelés, frizura gyártás, előkerültek fellépőruhák.... Eleinte kicsit aggódtam, hogy fogjuk bírni a napot a korai ébredés után, tudva, hogy az European Pol Sport Globe 2016 verseny, azaz a profi kategória versenye, csak este 20:00 után kezdődik. Be is készítettem magamnak egy takarót és egy kispárnát a kocsiba, de úgy elreppült az idő, hogy észre sem lehetett venni. Mivel szinte minden kategóriában volt versenyzőnk akiért lehetett izgulni, így nagyon gyorsan elérkeztünk az esti programokhoz.

Előszőr Bokor Noémi kis légtornász tanítványom, karika számával előszőr indult versenyen. Nagyon izgult előtte, de hatalmas vigyorral csinálta végig a kürjét és meg is lett az eredménye, első helyezett lett.

Majd Molnár Réka mutatta meg, hogy sosem szabad feladni és 4. helyen zárt a felnőtt tissu mezőnyben.

Utánuk az amatőr rúdtánc versenyek kezdődtek, a haladók között Újvári Eszter kecses mozgásával és saját koreográfiájával a 11. helyen végzett. Héder Mercédesz, szintén a haladó kategória 12. helyezettje lett, aki egy Disney hősnő, Mulán  bőrébe bújva adta elő ötletes produkcióját.

Az egyéni számok után következtek a duo-s lányok, Veszprémből Nagy Ivett és Nagy Vivien testvérpáros egyedi ötletet vitt a színpadra, ami elnyerte a zsűri és a közönség tetszését is, így egy év rúdtánc edzés után, az első versenyükön , 2. helyen állhattak a dobogóra.

Elérkezett az est , megkezdődött az EPSG. Méry Menta nyitott a versenyt , gyerek profi kategória első helyezettjeként kalifikált a hamburgi Mss and Mr Pole Dance Glob versenyére.

Én pedig..... egy sérülés miatt az egyetlen kitűzött célom az volt, hogy végig tudjam csinálni az elemeimet... kisebb bakikal, de  sikerült, nagyon boldog voltam. Végül nagy meglepetésemre a 4. helyen végeztem és szponzori különdíjat, a verseny legnagyobb felajánlását is nekem ítélték Dr. Bulyovszki István sebész felajánlását, egy 100 000Ft értékű utalvényt a Perfect You-hoz. A felkészülésemben a budai Dollhouse tréneri voltak segítségemre, Deák Manyi és Ott-Balogh Kata, akiknek szeretném itt is megköszönni a felkészítést és támogatást.

Tanítványaimnak pedig teljes szívemből szeretnék gratulálni, hiszen fantasztikusan teljesítettek, nem csak a versenyen, de a felkészülés minden percében.

Büszkeséggel tölt minden pillanat, amikor a színpadon látlak Titket!

00:30 is elmúlt mire hazaértünk, de megérte, jól éreztük magunkat! :)

 

FACEBOOK

Amennyiben tetszik amit csinálunk, kérlek segítsd a munkánkat egy megosztással

BLOG

HÍRLEVÉL

Az aktuális akciókról, táborokról és workshopokról könnyedén értesülhetsz a hírlevelemből. Iratkozz fel gyorsan, ne maradj le semmiről! Ha szeretnél többet megtudni a stúdióról és az órákról írjál bátran!
Név:

E-mail cím:

KAPCSOLAT ÉS ELÉRHETŐSÉG

Név (kötelező):


E-mail cím(kötelező):


Üzeneted:

SZÉP ANITA
8132 Lepsény, Fő utca 31/c
+36 20/227 74 71

Minden jog fenntartva! Nice Sport. Az oldalt fejlesztette: Design Web Stúdió - Cégmester