NICE SPORT
A mozgás szabaddá tesz!

Rólam

Köszöntelek a Nice Sport oldalán!

Szép Anita vagyok a stúdió vezetője és trénere.                                         

Mindig is érdekelt a sport és a tánc. Általános iskolában atletizáltam, középiskolában a Siófoki Dinamika táncegyüttes tagja voltam. Majd Ceglédre kerültem, a Patkós Irma Művészeti Iskolába. OKJ-s színházi- és modern táncosként végeztem 2011-ben. A szolnoki Szigligeti Színházban töltöttem gyakorlatomat és közben 2010-ben ZUMBA és Aqua ZUMBA Instruktorként kezdtem dolgozni. Tanulmányaimat a Magyat Táncművészeti Főiskolán folytattam. Táncos- és próbavezető szakon szereztem diplomát 2014-ben.  Az itt töltött idő alatt fedeztem fel az "új szeremet" a Dollhouse stúdiójában: a sport rúdtáncot. Náluk szereztem meg tréneri képesítésem és első oktatói tapasztalataimat. 2012-ben már Lepsényben, saját tánctermemben taníthattam ezt a csodálatos mozgásformát, ami a tánc és sport keveréke. Nem sokkal később Ritter Emőke artistaművésztől tanultam meg az első légtorna/ légi karika trükkjeimet. Neki köszönhetem, hogy ezt az eszközt is nagyon megszerettem. :) 2013-ban a Magyar Légtornász EgyesületnélAerial lebegő fitness/jóga és légtornász technika tréner képzésén tettem vizsgát. 

2013-ban részt vettem a Légtornászok Guinness-rekordjában: 32 tisus egy körhintáról lógva végezte ugyanazokat a gyakorlatokat menet közben. Hatalmas élmény volt Vincze Tünde ( a MLTE elnöke) jóvoltából! :)

2013-ban a Miss Poledance Hungary versényén duo kategórában III. helyzést értünk el Wittner Laurával, valamint elhoztuk még az Év előadójának és a Lejobb kosztűmnek járó különdíjakat

2014-ben pedig szólóban próbáltam ki magam és a Miss Poledance Hungary versenyen III. helyezett lettem egyéni női kategóriában

 

Jelenleg több helyen is oktatok: Székesfehérváron a FlyFitness Mozgásstúdióban, Veszprémben a NiceSport Mozgásstúdióban és Lepsényben a NiceSport Stúdióban! Az Aktualítások között megtaláljátok a veszprémi órarendem! Írjatok vagy hívjatok bártan kérdéseitekkel! :)

 

A székesfehérvári óráinkat a www.flyfitness.hu oldalon és a facebookon keresztül éritek el !

FACEBOOK

Amennyiben tetszik amit csinálunk, kérlek segítsd a munkánkat egy megosztással

BLOG

HÍRLEVÉL

Az aktuális akciókról, táborokról és workshopokról könnyedén értesülhetsz a hírlevelemből. Iratkozz fel gyorsan, ne maradj le semmiről! Ha szeretnél többet megtudni a stúdióról és az órákról írjál bátran!
Név:

E-mail cím:

KAPCSOLAT ÉS ELÉRHETŐSÉG

Név (kötelező):


E-mail cím(kötelező):


Üzeneted:

SZÉP ANITA
8132 Lepsény, Fő utca 31/c
+36 20/227 74 71

Minden jog fenntartva! Nice Sport. Az oldalt fejlesztette: Design Web Stúdió - Cégmester